4.1.10

ASTERISK (PBX & εκπαιδευτικό κίτ)


Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολυγραφότατος όσον αφορά το blog μου απο κάποιο χρονικό σημείο του παρελθόντος και δώ, κι αυτό γιατί είναι τόσα πολλά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, που ούτε εγώ σχεδόν...δεν προλαβαίνω εμένα.
Το πόστ μου αυτή τη φορά θα ναι η τεχνολογία VoIP που όλο και κάτι θα χει 'πάρει' τ αφτί σας η θα πάρει....και μάλιστα ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!
Μιλώντας για VoIP δεν εννοώ φυσικά τον Skype server σε περιβάλλον linux που είχα παρουσιάσει πριν...χρόνια, σ αυτο το blog. (αν ψάξετε θα το βρείτε κάπου καταχωνιασμένο..όσοι ενδιαφέρεστε)
Αν δεν καταλάβατε ακόμα τι λέω, δεν χρειάζεται κι όλας. Μη κάνετε τον κόπο..
Ούτως η άλλως ΔΕΝ θα σας εξηγήσω εγώ τι είναι το VoIP αλλά αυτό που θα κάνω είναι να διαφημίσω τη δική μου εκδοχή....

Ρίξτε μια ματιά στον τίτλο να δείτε πως το γράφω αυτο το (PBX & εκπαιδευτικό κίτ....) και εκεί θα σταθώ, στο ..εκπαιδευτικό κίτ.

Για ρίξτε τώρα κι άλλη μια ματιά γύρω σας και πείτε μου πόσοι σας προτείνουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ εκπαιδευτικό κίτ VoIP και συνάμα ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟ τηλεφωνικό κέντρο....με απόδοση ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, και σε τιμή Κίνας? Πώς?
Λοιπόν να σας πώ εγώ....ΚΑ - ΝΕΙΣ !
Και το εννοώ, γιατί μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές στην Ελλάδα ΚΑΝΕΙΣ δεν 'στήνει' κάτι τέτοιο και ΚΑΝΕΙΣ δεν το προσφέρει σ αυτή την τιμή που θα δείτε!)
Σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει εδώ, στο εξωτερικό.....υπάρχει ΤΕΤΟΙΑ λύση, αλλά ξέρετε είναι λίγο 'τσεκουρωμένη' σαν έκδοση, κάνοντας σαφώς πολύ λιγότερα πράγματα!

Το παρακάτω κείμενο είναι απο αγγελία μου σε ιστοσελίδα αγγελιών, και σας το κάνω πρόταση - διαφήμιση (όπως θέλετε πείτε το) ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

Α, και δεν χρειάζεται να γραφτείτε στο blogspot για να μου σχολιάσετε...
Γράφετε ένα e-mail στο backolas (παπάκι) otenet.gr για ότι απορία-ερώτηση η σκοτεινό σημείο έχετε, η τηλεφωνείτε και το βλέπουμε μαζί.

See you....



ΑΓΓΕΛΙΑ

LINUX VoIP και PSTN-OTE PBX με ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, βασισμένο σε Digium/Asterisk αποτελούμενο από πλήρη υπολογιστή + Κάρτα Digium + 2 Modules (FXO + FXS) + 1 VoIP τηλέφωνο.

Μερικά Χαρακτηριστικά
Pentium III / 500 MHZ + 768MB RAM + 80 GB HDD
Οθόνη 17'' CRT + πληκτρολόγιο
Gigabit Ethernet D-LINK
(linux, full supported)
Analog PCI Card OpenVox A400P
(Digium supported, διατίθεται με δύο moduleς FXO + FXS για εισερχόμενες-εξερχόμενες κλήσεις μέσω δικτύου ΟΤΕ, όσο και για σύνδεση με 1 αναλογική συσκευή τηλεφώνου).
VoIP τηλέφωνο Linksys SPA 921 (Cisco Company)
Στο άνωθι πακέτο επίσης περιλαμβάνεται:
Ο έλεγχος καλής λειτουργίας και η εκπαίδευση στον χώρο μου, διαθέσιμου χρόνου 2 ωρών
Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα για εγκατάσταση-ρύθμιση στο χώρο σας (και μόνο εντός Κορινθίας) με επιπλέον κόστος 150 ευρώ.
Είναι ελαφρώς παραμετροποιημένο ώστε απ την πρώτη σας επαφή, να είναι εύκολη η δημιουργία μενου IVR, κ.λ.π)

Τιμή : 400 ευρώ



__________________________
Το σύστημα είναι ενα ΑΥΤΟΝΟΜΟ τηλεφωνικό κέντρο VoIP & συμβατικής τηλεφωνίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι μας η σε μια μικρή επιχείρηση, η να αποτελέσει ένα εκπαιδευτικό εργαλείο σε VoIP τεχνολογίες.